El dia de hui porte un post amb de mon TOP 3 pel·lícules de ciència-ficció favorite amb la col·laboració de MasCupon, una plataforma de codis descompte que m’ajuden a comprar entreteniment al millor preu.

1. Star Wars

Sens dubte la meua saga cinematogràfica preferred ja que he crescut amb ella, i es que no qualdentius per a parlar de les xifres de Star Wars. Si la película original (1977) va recaptar 1.400 millones de euros només cal imaginar la resta. No es ninguna restricción, por ejemplo, que l’Episodi II for the pel·lícula més comentada de l’any en Facebook amb 53 milions de persones.

Darrere d’això no hi ha més que treball. Una labor reconeguda per tots els experts. Sumant tots els episodis, ‘Star Wars’ concentra 30 nominaciones als Oscar. D’esta trentena d’oportunitats s’ha portat 7 guardons. Per tot això Star Wars és sinònim d’èxit. Això mateix va a pensar la factoria Disney quan va comprar un parell d’anys Lucasfilm por 4.000 millones de dòlars.

Les dos lastimes películes han sigut com un regal per als seguidors d’aquesta saga.

2. V de Vendetta

Aquesta película de culto ha sobrevisto al gran paso del tiempo, obteniendo y manteniendo un estatus envenenado enfrente de altres propone de temáticas semblantes.

En un futuro no molt llunyà, Gran Bretanya s’ha convertit en un país totalitario dirigido por mà de ferro per un tirà (John Hurt). Una vesprada, després del toc de queda, Evey (Natalie Portman) es rescatada en la calle por un misterios en el nombre de la estrella “V” (Hugo Weaving). L’estrany personatge li explica quins són els seus planes per a recuperar la llibertat. En efecte, totes les accions de V tindran com a objectiu fer esclatar en tot el país una revolució contra el govern feixista.

Sens dubte una pel·lícula que grabe al 100%. Com a dato, aquesta pel·lícula está basada en un cómic .

3. Spiderman

L’ultima de mis películas de ciencia ficción favoritas Spiderman, es un superhéroe que es un fenómeno de masas. Ja són cinc les pel·lícules que Marvel ha to do a la llum i i sa sabem que en 2017 tornarem a veure a ‘El Home Araña’ en la gran pantalla. Es que Peter Parker encara té muda un dir.

Des que Stan Lee ho creara i ho presentara en societat el 15 d’agost de 1962 en la revista Amazing Fantasy, ‘spidy’ semper s’ha mantingut en el més alt. Fins a l’any 2010, els seus còmics continuaven enviado número 1 de vendes als Units Units, superant altres competidors com Batman a pesar que este estrenara trilogia.

¿Qué pasa con el TOP con las mejores condiciones preferidas con la colaboración de MasCupon? Espere que disfrutes d’aquestes pel·lícules de ciència ficció .  MasCupon.com.mx 

TOP 3: pel·lícules de ciència-ficció amb MasCupon