El món dels còmics de superherois ha aconseguit proclamar-se campió incondicional en el sector. El seu èxit ha siut tan clamorós  que el cine ho ha utilitzat per considerar-ho una diana molt apetitosa per a generar grans recaptacions. Pero, ¿Quins són els personatges més famosos dels còmics? En aquest post ho sabràs.

Així, observem per exemple que pel·lícules com The Avengers (2012) , Iron Man 3 (2013) i Batman: The Dark Knight returns (2012) estan entre les deu pel·lícules més taquilleres de la història.

Ara, anem a la cara B de la moneda. Alguna vegada ens hem plantejat quins han sigut els còmics mes venuts de la història? La resposta a esta pregunta ens ajuda a entendre per què les grans productores cinematogràfiques aposten sense dubtar-ho en este tipus de personatges. Ací tens els còmics més venuts de la història.

Aquest ranking està el·laborat seguint les dades que ofereix Diamond Comic Distributors.

Capità Amèrica

La seua primera aparició fou en 1941, quan va adquirir gran popularitat. El seu còmic número 5 va recaptar uns 290.497 dòlars, un número publicat a principis d’agost d’aquest mateix any.

The Amazing Spiderman

Fins el propi Obama va declarar la seua admiració per Spiderman. Marvel va ser intel·ligent i va voler agraïr aquest gest realitzant un còmic amb ambdós personatges.

Es va convertir este còmic en el 4º  més venut de la història amb 530.000 dòlars. Una sinergia d’este tipus, evidentment, va tindre la repercussió esperada: més de 350.000 còpies venudes.

Personatges més famosos dels còmics: Lobezno

El còmic més venut del món no és ni Batman ni Superman. El lloc se’l porta Marvel amb el primer nombre de X-Men, còmic que va arribar a recaptar 7.000.000 de dòlars. Stan Lee es va basar en la discriminació i en la igualtat social, dos temes candents durant anys 50 i 60 als EUA, per a crear en 1963 una història de minories contra majories.
Història que ha anat transcendint a marxes forçades al llarg dels anys fins a crear un Univers amb veu pròpia, ple de personatges complexos, foscos, senzills, brillants, superbs, humils, etc., ple de personatges amb tots els adjectius existents possibles. Amb Lobezno tanquem la llista de personatges més famosos dels còmics.

Aquestos han sigut tres dels personatges més famosos dels còmics. I tú? Amb quin dels tres et quedes?

personatges més famosos dels còmics