La filmografia dels personatges de còmics no té llímits. Tots els anys les cases grans d’aquesta industria ens sorprenen amb alguna pel·lícula: estrena, remake, spin-off… qualsevol opció es adequada per tal de tornar a veure als nostres personatges de còmics favorits. En aquest article anem a parlar de les noves pel·lícules de personatges de còmics.

Spiderman Home-Coming

Spider-Man: Homecoming és una propera pel·lícula nord-americana de superherois, basada en el còmic homònim del personatge de Spider-Man, produïda per Marvel Studios i Columbia Pictures, i distribuïda per Sony Pictures Entertainment.

 Està destinada a ser el tercer reinicio de la franquícia de Spider-Man i la setzena pel·lícula de l’Univers cinematogràfic de Marvel. La pel·lícula és dirigida per Jon Watts, amb un guió de John Francis Daley & Jonathan M. Goldstein i Christopher Ford & Jon Watts, i està protagonitzada per Tom Holland.
En Spider-Man: Homecoming, Peter Parker intenta equilibrar la seva vida com un estudiant d’escola al mateix temps que afronta la responsabilitat de ser l’Home Esgarrapa i intenta acabar amb el crim a la seva ciutat.

Batman-Lego

The Lego Batman Movie. LegoBatman: La Pel·lícula a Hispanoamèrica i Espanya és una comèdia d’aventures animada per computadora produïda a Estats Units per estrenar-se el 9 de febrer del 2017.

 Estarà dirigida per Chris McKay i escrita per Seth Grahame-Smith, distribuïda per Warner Bros. Pictures i comptarà amb les veus protagonistes de Will Arnett, Rosario Dawson, Ralph Fiennes, Michael Cera, Zach Galifianakis i Mariah Carey. Basada principalment en la línia de construcció de joguines Lego.
Si t’agrada Lego, ací tens altres pel·lícules de la companyia danesa:
  • Lego Bionicle The Legend Reborn (Película)
  • Lego Bionicle The Trilogy (Trilogía de películas)
  • Lego Star Wars The Padawan Menace (Minipelícula de 30 minutos)
  • Lego Ninjago:The Rise of The Snakes (Serie de TV)
  • Lego Star Wars The Empire Strikes Out (Minipelícula de 30 minutos)
  • Lego Star Wars: The Yoda Chronicles (Serie de TV) 2013

Noves pel·lícules de personatges de còmics: estrenes

The Lego Batman Movie. Estrena: 10 de febrer de 2017

Spider-Man: Homecoming. Estrena: 7 de juliol de 2017

Dos noves pel·lícules de personatges de còmics