Harry Potter en els còmics serà una realitat. ¿El motiu? Les víctimes d’Orlando.  J.K. Rowling i el co-publisher de DC Comics, Jim Lee,  portaran a Harry Potter als còmics per primera vegada en la història.

Tal i com ha informat The New York Times, el debut del personatge serà en Love is Love, una antologia creada en honor a les víctimes del tiroteig

La imatge presenta a Hermione, Harry, Ron i Dumbledore, així com una frase del director de Hogwarts del llibre Goblet of Fire: “”Les diferències de costums i llengua no són gens en absolut si els nostres propòsits són els mateixos i els nostres cors està oberts””.

 La cita fa ressò al missatge clau de l’antologia. L’escriptora va atorgar el permís perquè els personatges i la cita anessin utilitzades, mentre que Lee va crear la il·lustració (amb ajuda de Mark Chiarello de DC).
L’antologia de 144 pàgines costarà 10 dòlars.
Tots els benificis aniran a Equality Florida, una organització sense finalitats de lucre que promou els drets de la comunitat LGBT.

Harry Potter en els còmics: ¿Qué es Love is Love?

Love Is Love va ser creada per l’escriptor Marc Andreyko i inclou el treball de Patton Oswalt, Morgan Spurlock, Matt Bomer, Taran Killam i molts uns altres.
L’editorial de superherois com Batman o Superman llançarà el còmic pel mòdic preu 9,99 dòlars i estarà format per més de 100 narracions d’una o dues pàgines cadascuna.
Els autors d’aquestes històries són grans artistes reconeguts al món del còmic, com per exemple Damon Lindelof, Patton Oswalt, Phil Jiménez i Olivier Coipel.
L’impulsor d’aquest bonic projecte, Marc Andreyko, va creure que era bona idea proposar la realització de petites històries amb l’objectiu de convèncer als seus col·legues de professió i que, d’aquesta manera, es comprometessin a participar.
¿Conéixes a altre personatge que ha passat al còmics després de haver-ho fet al cine? Deixa la teua opinió en els comentaris.
Harry Potter en els còmics? És possible