Estos són els dibuixants de còmics més importants

Els peronatges dels còmics guarden moltes històries. La seua identitat naix des del seu creador. És ell qui tria totes les seues qualitats i característiques i, per tant, és a ell a qui hi ha que recordar de tant en quan. Per aquesta mateixa raó. hui anem a parlar dels dibuixants de còmics més importants que han donat vida a grans personatges de ficció.

Akira Toriyama

Va nàixer a Nagoya  (Japó), el 5 d’abril de 1955. És un dibuixant de mànega i dissenyador artístic. És conegut mundialment, en el món de l’anime, per les seues obres Dr. Slump i la sèrie de Dragon Ball, i, en el món dels videojocs, pel disseny de personatges de les franquícies Dragó Quest, Chrono Trigger i Blue Dragon.

Stan Lee

Com no podia ser d’altra forma, Stan Lee tenia que estar a la nostra selecció de dibuixants de còmics més importants. El seu nom complet és Stanley Martin Lieber i va nàixer a Nova York el 28 de desembre de 1922).  Stan Lee és famós per ser productor, actor de cine i guionista, però en aquest article ho és per la seua tasca com a editor de còmics nord-americans. Entre les seues criatures trobem  personatges tan coneguts com   Spider-Man, Hulk, Iron Man, Los 4 Fantásticos o Thor. També altres com Los Vengadores, Daredevil, Doctor Strange i els X-Men.

Dibuixants de còmics més importants: Jim Lee

¿T’agrada Batman o Superman? Doncs ell és el seu pare. Professionalmente parlant, clar. Nascut en Corea del Nord, Jim Lee es trasllada a Sant Lluís (Missouri, Estas Units) . Estudia la carrera de medicina en la Universitat de Princeton, cumplint els desitjos de son pare. No obsntant, deixa la seua carrera de metge i es dedica al dibuix d’historietes. Els seus primers treballs d’importància els realitza per a Alpha Flight o Punisher War Journal. Ambdues eren col·leccions de Marvel.

Aquests han sigut els nostres tres dibuixants de còmics més importants. I tu? Coneixes algun dibuixant més que potser se’ns haja oblidat?

Estos són els dibuixants de còmics més importants